Πώς η titlos.com δίνει στον μεσίτη τον απόλυτο έλεγχο της συναλλαγής
Στην ελληνική αγορά ακινήτων, όπου οι περισσότεροι ιδιοκτήτες συνεργάζονται με πολλούς μεσίτες ταυτόχρονα, ο ανταγωνισμός είναι έντονος. Αυτό που κάνει τη διαφορά για έναν μεσίτη δεν είναι η αγγελία ούτε η προβολή — είναι η προετοιμασία. Συγκεκριμένα, ο πλήρης φάκελος ακινήτου είναι το πιο κρίσιμο εργαλείο επιτυχίας.
Γιατί ο φάκελος είναι τόσο σημαντικός;
Ο μεσίτης που χρησιμοποιεί την titlos.com για να οργανώσει από νωρίς έναν πλήρη φάκελο έχει έως και 90% περισσότερες πιθανότητες να ολοκληρώσει την πώληση, σε σύγκριση με έναν μεσίτη που ξεκινά τη διαδικασία μόνο όταν βρεθεί αγοραστής (25% πιθανότητες επιτυχίας).
Τι προσφέρει η titlos.com στον μεσίτη;
Ολοκληρωμένος φάκελος ακινήτου πριν την ανεύρεση αγοραστή
Η titlos.com καθοδηγεί τον μεσίτη με συγκεκριμένα βήματα και checklists, ώστε να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, από τις οικοδομικές άδειες και τα σχέδια μέχρι τα πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης και τα έγγραφα νομιμοποίησης.
Ψηφιακός συντονισμός της συναλλαγής
Μέσα από την πλατφόρμα, ο μεσίτης μπορεί να προσκαλέσει αγοραστές, μηχανικούς, συμβολαιογράφους και δικηγόρους σε έναν κοινό χώρο συνεργασίας, με ημερολόγιο, ειδοποιήσεις και διαμοιρασμό εγγράφων.
Απόλυτη οργάνωση ομάδας
Είτε ο μεσίτης εργάζεται μόνος του είτε με βοηθό ή ομάδα, μπορεί να αναθέσει εργασίες, να παρακολουθεί την πρόοδο και να διατηρεί τον έλεγχο της συναλλαγής, χωρίς email, χαρτιά και χαοτικά τηλεφωνήματα.
Γιατί να χρησιμοποιήσεις την titlos.com
Η titlos.com δεν είναι απλά μια πλατφόρμα. Είναι ο τρόπος για να δουλεύεις έξυπνα, οργανωμένα και αποτελεσματικά.
Μπες στην www.titlos.com και ξεκίνα σήμερα να δημιουργείς φακέλους που οδηγούν σε πράξεις.
Στο 99,9% των πραγματικών συναλλαγών, οι αγοραστές και οι δικηγόροι τους απαιτούν όλα αυτά τα έγγραφα πριν σκεφτούν καν να προχωρήσουν. Η λαμπερή κρατική πλατφόρμα; Αγνοεί όλη αυτή τη δύσκολη, χρονοβόρα προετοιμασία.
Διαβάστε ΠερισσότεραΑν σκέφτεσαι να αγοράσεις ακίνητο στην Ελλάδα, κράτα αυτό: ο νομικός έλεγχος είναι το Α και το Ω. Γιατί αλλιώς, μπορεί να βρεθείς με σπίτι που «ανήκει» και στον πωλητή και… στον πρώην συνεταίρο του, έχει τρεις υποθήκες και έναν θείο που μένει μέσα «μέχρι να βρει κάτι καλύτερο».
Διαβάστε ΠερισσότεραΣτην Ελληνική αγορά ακινήτων, η τεχνολογία εξελίσσεται και προσφέρει λύσεις που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες.
Διαβάστε Περισσότερα